Mijn favorieten

Onze medewerkers

Makelaardij o.g. b.v. Bob Oudshoorn

Saskia van der Veer
Saskia van der Veer
Directeur, NVM Register Makelaar Taxateur Wonen en BOG. Hypotheek adviseur en Financieel adviseur
Even voorstellen…Saskia van der Veer is directeur van Bob Oudshoorn Makelaardij. En daarnaast directeur van Oudshoorn & Rijnland Hypotheken en Verzekering en directeur van SellitYourself, de zogeheten ‘do it yourself’ tak van de makelaardij. Heel wat jaren geleden begon Saskia als leerkracht voor moeilijk opvoedbare kinderen. “In die tijd heb ik geleerd om bepaalde denkprocessen te analyseren. Daarnaast bedreef ik topsport in tafeltennis. Daar komt mijn winnaarsmentaliteit vandaan. Via via ben ik de makelaardij ingerold. Bob Oudshoorn zelf stond toen al lange tijd aan het roer, maar zijn pensioen naderde. Hij zag in mij een opvolger. En die uitdaging ging ik graag aan!” In 1999 is Saskia begonnen met het ondersteunen van Bob Oudshoorn. In de loop van de tijd heeft zij haar opleiding tot Register Makelaar en Erkend Hypotheek Adviseur voltooid. Inmiddels heeft het makelaars vak geen geheimen meer voor haar. In 2003 was het officiële moment dat Saskia het kantoor aan de Sint Jorissteeg van Bob Oudshoorn overnam. “Er is sinds die tijd ontzettend veel veranderd in de huizenmarkt. Wat onveranderd is, is het persoonlijk contact met onze klanten. Onze klant staat echt centraal. Ons team blinkt uit in hun persoonlijke aanpak. Communicatie is daarin het toverwoord. Dat betekent goed luisteren wat voor de klant belangrijk is, alle vragen kunnen beantwoorden en 100% persoonlijke aandacht. Deze ingrediënten zijn heel bepalend bij de koop of verkoop van een huis. Natuurlijk hebben we geen glazen bol, maar we beschikken wel over alle tools en ervaring om een maximaal resultaat te realiseren. Voor mij is een opdracht geslaagd als het hele traject goed verloopt en zowel de verkoper als de koper onze toevoegde waarde heeft ervaren. Het is voor ons altijd weer een feestje als we de beste deal hebben kunnen maken!” SPECIALISATIES Directie | Aankoop | Verkoop | Aanhuur | Verhuur | NWWI Taxaties | Nul Op de Meter wonen | Woonboten | Senioren | Erkend hypotheekadviseur | Adviseur verzekeringen
Eric van de Heisteeg
Eric van de Heisteeg
NVM Register Makelaar Taxateur (RMT)
Een makelaar in hart en nieren, dat is Eric. Het vak is hem op het lijf schreven. Al sinds 1999 is Eric werkzaam in de branche en in 2003 is hij beëdigd als makelaar. Van 2005 tot en met 2017 heeft Eric met veel plezier zijn werkzaamheden als makelaar bij Choiz Makelaars & Taxateurs uitgevoerd en vanaf 2018 makelt Eric bij Bob Oudshoorn Makelaardij. Als allround makelaar is Eric gespecialiseerd in zowel aankoop, verkoop als taxatie. Een voorkeur heeft hij niet, hij haalt zijn plezier voornamelijk uit de klantcontacten. Eric is een sociaal mens en wil graag iedere klant zo goed mogelijk van dienst zijn. Dat hij zijn beroep vol passie en met succes uitvoert, zien we onder andere terug in de klantbeoordelingen. Een 8,8 is het cijfer wat wij gemiddeld krijgen van onze klanten en daar zijn we enorm blij mee. Wat Eric zo leuk vindt aan Bob Oudshoorn Makelaardij? "De open cultuur en de leuke, gezellige werksfeer. Maar ook de mentaliteit van het gehele team, iedereen werkt hard en daardoor wordt veel bereikt. Ik ben er trots op." Daarnaast vindt Eric het leuk om een groot werkgebied te hebben. Bij Bob Oudshoorn Makelaardij hebben we klanten in Leiden, maar ook in Alphen aan den Rijn, in de Bollenstreek en in de Haarlemmermeer. Omdat Eric in al deze regio’s veel makelaars-ervaring heeft is Bob Oudshoorn Makelaardij voor hem het ideale kantoor. Dat Eric veel uren besteedt aan het makelen wordt wel duidelijk als je zijn agenda ziet. Regelmatig heeft hij ook in de avonden en in het weekend afspraken. Alles om de klanten zo goed mogelijk te kunnen begeleiden bij de aan- of verkoop van hun woning. Zelfs buiten werktijd is hij actief in de makelaarsbranche als penningmeester bij de NVM voor de regio Leiden. In zijn spaarzame vrije tijd is hij aan het hardlopen of staat hij langs de lijn van een hockeyveld om zijn zoon aan te moedigen. Maar ook voor een ontspannen ritje op de motor kun je hem wakker maken.
Sandra Vermeeren-Uitendaal
Sandra Vermeeren-Uitendaal
Commercieel medewerkster binnendienst
Sandra is een enthousiaste vrouw, met een passie voor wonen. Krijgt u Sandra aan de telefoon, dan begrijpt u meteen wat we bedoelen. Sinds 2005 is Sandra werkzaam als commercieel binnendienst medewerkster bij Bob Oudshoorn Makelaardij. We kunnen dus gerust stellen dat zij alle kneepjes van het vak beheerst. “Van kleins af aan heb ik al interesse in huizen en interieur. Ik ben heel actief op Instagram met interieurstyling en huizen. Het is dus niet zo vreemd, dat ik het makelaarsvak ingerold ben. Ik heb een enorm veelzijdige baan. Geen dag is hier hetzelfde. Van afspraken plannen voor bouwkundige keuringen, koopaktes en bezichtigingen tot het afhandelen van de administratie. Maar het allerleukste om te doen is het aanmelden van woningen op Funda. Daarmee krijgt een huis echt een gezicht. Ik maak een selectie van de mooiste foto’s en schrijf teksten die niet alleen moeten kloppen, maar ook het karakter van een huis beschrijven. Het geheel van foto’s en tekst moet matchen met wat je als potentiele koper ook gaat zien.” “We krijgen zeer geregeld terug dat onze service goed is. Dat is altijd fijn om te horen. Samen met Silvia ben ik de schakel tussen onze klanten en de makelaars. Omdat we een klein kantoor zijn, zijn de lijntjes ook kort. En dus zijn we ook altijd op de hoogte van wat er speelt. Klanten voelen zich bij ons geen nummer, maar worden echt gehoord.” “De afwisseling in mijn werk, de behulpzaamheid onderling en de nodige humor op de werkvloer maken dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga!”
Silvia Beekman
Silvia Beekman
Commercieel medewerkster binnendienst
Mensen helpen aan een nieuwe woning, dat is grootste drijfveer van Silvia Beekman van de commerciële binnendienst bij Bob Oudshoorn. Sinds 2002 is zij werkzaam in makelaarsland en dat bevalt haar nog steeds heel goed! Haar carrière begon als woonconsultent bij een makelaar. Daar begeleidde Silvia klanten bij de koop of verkoop van een huis. “Het gaat om grote beslissingen die mensen moeten nemen”, vertelt Silvia. “Het is belangrijk dat je mensen goed informeert over hoe het proces loopt en alle vragen kunt beantwoorden die ze hebben. Daarmee stel je ze gerust en geef je vertrouwen.” Sinds 2010 werkt Silvia als commercieel binnendienst medewerkster bij Bob Oudshoorn. Daar is zij verantwoordelijk voor de administratie en commerciële werkzaamheden. Geen dag is hetzelfde, vertelt Silvia enthousiast. “Het ene moment ben ik een huis aan het aanmelden bij Funda, het andere moment staat de telefoon roodgloeiend en sta ik klanten te woord bij vragen. Je moet snel kunnen schakelen en vragen kundig kunnen beantwoorden. En dan komt mijn ervaring als woonconsulent natuurlijk heel goed van pas. Bovendien is ons team heel goed op elkaar ingespeeld. Het grote voordeel van ons kleine kantoor is dat we overal van op de hoogte zijn en altijd adequaat kunnen reageren. Wat ik het allerleukste aan mijn baan vind? Na al die jaren word ik nog steeds heel blij als er een woning naar ieders tevredenheid verkocht wordt. Dan is het feest op kantoor!”
Jolanda van der Meer
Jolanda van der Meer
Administratief medewerkster
Van papier naar digitaal. Jolanda heeft het inmiddels allemaal meegemaakt bij Bob Oudshoorn Makelaardij. Sinds 2002 is zij één van de vaste krachten in het bedrijf. Gestart als baliemedewerkster en nu verantwoordelijk voor de financiële administratie. “De boekhouding van het bedrijf valt onder mijn hoede. Die voer ik secuur en betrouwbaar uit. Ik maak de nota's, maar bel ook klanten op als de betaling niet tijdig gedaan wordt.” Jolanda is een trouwe kracht bij Bob Oudshoorn, dat blijkt wel uit het aantal jaren dat ze hier werkt. Een paar jaar geleden heeft ze een korte omzwerving gemaakt naar het bedrijf van haar man. “Maar toen dat verkocht werd, ben ik gelukkig weer met open armen ontvangen door Saskia!” Jolanda is blij weer terug te zijn op haar oude stek. “We hebben een ontzettend leuk team. Iedereen staat voor elkaar klaar. De omgang met collega’s is altijd prettig. Een praatje, een lolletje, en soms een pittige discussie… Alles kan hier. Bovendien krijg ik ook veel vrijheid. Varen is de grote passie van mij en mijn man. Willen we er voor langere tijd met de boot tussenuit, dan is dit altijd bespreekbaar.”
Astrid van der Voort
Astrid van der Voort
Administratief medewerkster schadeverzekeringen
“De klant is koning” is het motto van Astrid van der Voort. Sinds 2017 is zij als verzekeringsadviseur verantwoordelijk voor de portefeuille schadeverzekeringen bij Oudshoorn & Rijnland Hypotheken en Verzekeringen. Dankzij haar uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van verzekeringen kunt u met al uw vragen bij Astrid terecht. “Ik vind het contact met klanten het leukste aan mijn vak. Klanten kunnen bellen voor een wijziging in hun verzekering of een schademelding. Of ze willen onderzoeken of de premie omlaag kan. Ik vind het in mijn werk belangrijk om niet in hokjes te denken, maar juist te kijken naar de persoonlijke situatie en op zoek te gaan naar passende oplossingen. Het voordeel van een klein kantoor ten opzichte van de grote maatschappijen is dat ik de tijd voor mensen kan nemen en die persoonlijke aandacht dus ook echt kan geven.” Voor al uw schadeverzekeringen kunt u bij Astrid terecht. Woon, inboedel, reis, auto, aansprakelijkheid particulier, rechtsbijstand… Ze is van alle markten thuis!