Mijn favorieten

Over ons

OVER ONS
Bob Oudshoorn Makelaardij weet wat er leeft
Een huis kopen of verkopen is één van de grootste beslissingen in uw leven. Dan wilt u geen verrassingen. Dan wilt u helderheid en weten waar iemand het over heeft. In Leiden, aan de Sint Jorissteeg 4, werken wij dagelijks aan het realiseren van uw woonwensen. Met ruim 30 jaar ervaring kunnen we met een gerust hart zeggen dat we weten wat er leeft in de woningmarkt, waar we het over hebben en hoe we uw wensen kunnen verwezenlijken.
Sinds 1986 is Bob Oudshoorn Makelaardij actief in de regio Leiden, de Bollenstreek, Haarlemmermeer en in de omgeving van Alphen aan den Rijn. In 2003 heeft Saskia van der Veer het stokje van Bob Oudshoorn overgenomen. Nog altijd staan we even dicht bij onze klanten als toen. Letterlijk en figuurlijk. Onze persoonlijke en specialistische aanpak bij de verkoop of aankoop van een woning maakt het verschil. En dat kan net bepalend zijn voor de waarde, de aankoopsom of de opbrengst van uw woning.
We hebben een enthousiast team dat bestaat uit ervaren makelaars-taxateurs die u persoonlijk begeleiden bij de aankoop of verkoop van een huis. Saskia, Eric en Aleida kennen de regio’s waarin wij actief zijn op hun duimpje. Onze commerciële binnendienst medewerksters Silvia, Sandra en Jolanda zijn onze duizendpoten. Zij zorgen dat de afspraken met u snel gepland worden, melden de huizen aan bij Funda en verwerken de administratie. Omdat we een klein team zijn, is iedereen volledig op de hoogte van alle projecten. En dus kunnen uw vragen altijd snel en door iedereen beantwoord worden. Daarnaast hebben we twee erkend hypotheek- en verzekeringsadviseurs in huis, Astrid en Saskia. Daar zijn we trots op, want daarmee maken we onze dienstverlening compleet.
We zijn actief in alle segmenten van het vastgoed, waarbij iedere collega zijn of haar specialisatie heeft. Bent u zoek naar een woningmakelaar, huurmakelaar, adviseur op het gebied van hypotheken en verzekeringen, nieuwbouwspecialist, taxateur of stylist? Bij Bob Oudshoorn Makelaardij vindt u alle professionals onder één dak.