Mijn favorieten

Hypotheken

HYPOTHEKEN
Aandacht voor uw persoonlijke situatie staat centraal

Of het nu de eerste, tweede of derde keer is dat u een nieuwe woning koopt; het in ontvangst nemen van de sleutel is altijd een bijzonder moment. Maar voordat het zover is, moet u nog heel wat regelen, zoals uw hypotheek. Dat is niet zo maar even geregeld. Het gaat om de financiering van uw huis, vaak voor tientallen jaren. Goed advies en betrouwbare begeleiding zijn dan essentieel om tot de juiste hypotheek te komen. Bob Oudshoorn Makelaardij heeft een erkend hypotheek adviseur in huis die samen met u op zoek gaat naar de hypotheek die het beste bij u past.
100% onafhankelijk

Het aanbod van hypotheken is enorm groot. Grote tussenpersonen zijn vaak gebonden aan partijen waar ze zelf veel provisie aan verdienen. Bij ons is dat niet het geval. Wij werken met de meeste hypotheekverstrekkers samen, maar zijn in ons advies 100% onafhankelijk. Dat betekent dat wij heel goed naar uw persoonlijke situatie kijken, naar uw wensen voor de toekomst, het doel van de hypotheek, de eigen middelen en uiteraard waar u zich prettig bij voelt. Daaruit volgt een passend hypotheekadvies.

Wij zijn er voor al uw vragen
Een hypotheek is een ingewikkeld product. Al die percentages, berekeningen en voorwaarden. Voor de meeste mensen is dat niet direct een duidelijk verhaal. Bovendien gaat het om veel geld. Daarom vinden we het helemaal niet raar als u veel vragen heeft. Voor al uw vragen nemen we de tijd. Net zo lang totdat alles duidelijk is.

Maak een afspraak met onze erkend hypotheekadviseur
Gaat u een nieuw huis kopen? Of bent u van plan uw huis te verbouwen? Wilt u tussentijds uw hypotheek wijzigen off wilt u een tweede hypotheek? Maak dan een afspraak met onze erkend hypotheekadviseur Saskia van der Veer. Bel 071-5132443 en we plannen graag een afspraak met u in.