Mijn favorieten

Diensten/nulopdemeter

Nul Op de Meter wonen

Meer weten over besparen en verduurzamen?
Wilt u meer weten over duurzaam leven en besparingen? Klik hier:
Duurzaam leven en wonen

Gezond en duurzaam wonen in uw eigen huis
Heeft u de droom om energieneutraal te wonen? Wonen met Nul op de Meter komt steeds vaker voor. Dat komt omdat steeds meer mensen het belang van energie neutraal wonen inzien. Het wooncomfort is groter, het is beter voor het klimaat én goed voor uw portemonnee. Bob Oudshoorn Makelaardij in Leiden is gespecialiseerd in Nul Op de Meter (NOM) wonen. Wij adviseren u graag hoe u dit kunt realiseren in uw huidige woning of in een nieuwe woning. Een uitdagend traject dat wij graag samen met u aangaan!

Om een woning energieneutraal te maken zijn er verschillende mogelijkheden. Denk aan:
  • het isoleren van vloer, muren, ramen, kozijnen, leidingen en dak
  • het plaatsen van hoog rendement glas, zonnepanelen en een zonneboiler
  • de installatie van een warmtepomp en een warmte-terugwin-installatie
Dat is een behoorlijke investering. Maar het levert u ook veel op. Een gezonde leefomgeving en een fijn huis zonder energiekosten. Warm, tochtvrij en goed voor het milieu. De hamvraag is of uw huidige woning geschikt is om te gaan verbouwen? Soms is het slimmer uw huis te verkopen en op zoek te gaan naar een huis waar de mogelijkheden voor NOM wonen veel gunstiger zijn.


Benieuwd naar de mogelijkheden?
Wilt u weten of uw huis geschikt is voor Nul Op de Meter wonen? Maak dan een afspraak met ons! Wij adviseren u graag en bekijken met u alle opties.