Mijn favorieten

Styling van bestaande woning

U kunt bij ons ook terecht voor een interieur- en stylingadvies t.b.v. een snellere verkoop van de woning. Ervoor zorgen dat het huis nét dat streepje voorheeft zodat deze de vele andere huizenverkopers op de markt voorblijft.

Ziet de woning er netjes uit, ruikt het er lekker en is de woning leuk ingericht. Wij verzorgen graag voor u dat door kleine ingrepen in de opstelling van meubilair, stoffering, kleurgebruik en accessoires een zo neutraal, open en fris mogelijke uitstraling krijgt waardoor de woning beter tot zijn recht komt.

Zeker een lege woning bevordert de verkoop niet. Wij verhuren voor een bepaalde periode meubelen, verzorgen het verven van een wand en kunnen de woning tijdelijk decoreren met accessoires. De woning zo aantrekkelijk mogelijk presenteren aan potentiële kopers, waardoor zij zich eerder aangesproken zullen voelen tot de woning. De eerste indruk telt, daar helpen wij graag bij!

Wij nemen graag de tijd voor u. Gun ons een blik in uw wensenlijstje en u krijgt van ons stap-voor-stap een compleet persoonlijk advies in de sfeer en stijl die bij uw woning past.
  • U nodigt één van onze interieur stylistes bij u thuis uit.