Mijn favorieten

Úw verkopend makelaar

Verkoop

Wij gaan voor het beste resultaat!
Wilt u uw huis in de verkoop zetten? Spannend! Dit is een grote stap waar veel bij komt kijken en waar u echt even voor moet gaan zitten. Een huis is namelijk vaak de plek waar u jarenlang met plezier gewoond heeft. Het huis is ‘eigen’ geworden, er liggen veel herinneringen. Niet alleen in het huis, maar ook in de buurt of bij de buren. Dat wilt u goed achterlaten. Wij vinden het belangrijk dat niet alleen de koper blij is met uw huis, maar dat u zelf ook het gevoel heeft dat u het huis goed achterlaat. Door onze actieve houding en enthousiaste manier van werken, weten wij altijd kopers te vinden die passen bij uw woning.

Persoonlijke aandacht
Met onze persoonlijke aanpak willen wij u ontzorgen en voor u het maximale resultaat behalen. Dat betekent uw huis verkopen tegen de beste voorwaarden. Daar is de prijs uiteraard een belangrijk onderdeel van, maar ook het moment van opleveren, welke roerende zaken er mee gaan, het voorbehoud van financiering en de bouwkundige keuring zijn bepalend. Dat is nogal wat om daar een goede beslissing in te nemen. In alle stadia in het verkoopproces denken wij met u mee. Zodat u daar niet wakker van ligt. U kunt ons altijd bereiken bij vragen, onzekerheden, voor adviezen en de status van de verkoop.

Wat kunt u van ons verwachten
Omdat de verkoop van uw woning een grote beslissing is, brengen wij alvast in kaart hoe het proces er uit ziet.

Stap 1: Kennismaken met elkaar
Voor ons is persoonlijke aandacht, het leveren van kwaliteit en de tijd nemen voor onze klanten van groot belang. Daarom willen we graag uitgebreid met u kennismaken. We bespreken uw wensen wat betreft de prijs en de verkoopvoorwaarden. Na het gratis adviesgesprek en de gratis waardebepaling van uw huis gaan we graag voor u aan de slag.
Stap 2: Uw huis in de spotlights!
Vakkundig zetten wij uw huis in de ‘etalage’. Met een slim verkooppakket met de mogelijkheid tot extra aanvullingen bepalen we samen hoe u uw woning wilt presenteren. Met mooie 3D plattegronden, een videotour op Funda, via onze eigen app Bob Oudshoorn (zie app-store), social media, een open huis, onze eigen database met zoekers, ons netwerk met collega makelaarskantoren, en nog veel meer brengen we uw huis onder de aandacht. Er is geen potentiele koper die uw woning niet voorbij ziet komen!
Stap 3: Bezichtigingen
De start van de verkoop begint vaak met een open huis. Dat trekt gelijk een groot publiek aan. Daarnaast willen we kandidaat kopers natuurlijk ook persoonlijk rondleiden in uw huis. Belangrijk, want zij moeten op hun gemak uw huis kunnen zien, voelen en beleven. Onze makelaar plant in overleg met u de bezichtiging in en leidt de potentiele koper rond. Dat doet hij goed voorbereid en met alle tijd en aandacht voor uw huis. Dit kan overdag, in de avond en zelfs op zaterdag als u dat goed vindt.
Stap 4: Onderhandelen
De kunst is zoveel mogelijk mensen enthousiast te maken voor uw woning. Zo kunnen we er in de onderhandelingen de beste deal uithalen. U kunt er zeker van zijn dat onze makelaars experts zijn op het gebied van onderhandelen. Voor ons is de onderhandeling geslaagd als zowel de verkoper als de koper een goed gevoel hebben bij het resultaat. In prijs, in voorwaarden, in roerende zaken en in opleverdatum. Uiteraard leggen we de verkoop netjes en secuur vast in de koopakte en alle benodigde bescheiden. Gefeliciteerd met de verkoop van uw woning!

Nieuwsgierig naar onze makelaars?
Wilt u uw woning goed verkopen? Maak dan een afspraak met een van onze makelaars. Bel ons op 071-513 2443 of stuur een e-mail naar info@boboudshoorn.nl


Download het verkoop schema.