Mijn favorieten

Úw verkopend makelaar

De verkoop van uw woning is in goede handen bij Bob Oudshoorn Makelaardij. Onze meerwaarde ligt in de hoge kwaliteit van dienstverlening die wij u bieden.

Een goed samenspel met u als opdrachtgever is hierbij het fundament voor een succesvolle verkoop; onze dienstverlening wordt afgestemd op uw wensen.

Samen met u bepalen we de verkoopstrategie.

Met een optimale prijsstelling en de inzet van onze onderscheidende marketingtools, waaronder een uitgebreide presentatie op www.funda.nl alsmede op www.boboudshoorn.nl, het NVM uitwisselingssysteem, én via onze exclusieve digitale, interactieve etalage, brengen wij uw woning optimaal onder de aandacht van de juiste doelgroep.

Wij zoeken de juiste koper voor uw woning tegen voor u gunstige condities. Onze professionele aanpak waarborgt een prettige en succesvolle verkoop van uw woning.

Wij verzorgen voor u de bezichtigingen met potentiële kopers, gaan voor u in onderhandeling en begeleiden de contractuele en notariële afhandeling.

Uiteraard alles in samenspraak met u!

Heeft u plannen om uw woning te verkopen?

Wij plannen graag een adviesgesprek met u in. In een kosteloos en vrijblijvend gesprek bespreken wij de waarde(-ontwikkeling) van uw woning en lichten wij ons succesvolle plan van aanpak nader toe.

Succes verzekerd met Bob Oudshoorn Makelaardij!

Download het verkoop schema.