Mijn favorieten

NWWI taxaties

NWWI Taxaties

Objectief en betrouwbaar
Gaat u verhuizen of een nieuwe hypotheek afsluiten? Dan heeft u in de meeste gevallen een gevalideerd taxatierapport nodig. Een taxatie is een objectieve waardebepaling van uw huis. Het geeft een goed en onderbouwd beeld van de waarde van uw woning. Aan de hand van een taxatierapport beoordeelt een hypotheekverstrekker of een hypothecaire lening verantwoord is. Bijvoorbeeld als u een nieuw huis wilt kopen of uw huis wilt verbouwen. Bob Oudshoorn Makelaardij regelt de taxatie van A tot Z.

Uw taxatie voldoet aan alle regels
Tijdens de taxatie nemen wij uw woning op. Daarbij letten we op een aantal aspecten, zoals de oppervlakte en inhoud, de bouwkundige staat, wijkgegevens, foto’s, kadastergegevens, de energiezuinigheid van het huis en de ligging. U ontvangt van ons een prettig leesbaar rapport waarin alle belangrijke aspecten van de woning aan bod komen. 

Het is uiteraard van belang dat uw taxatie volledig onafhankelijk is. We zijn NVM makelaar-taxateur en bovendien aangesloten bij het NWWI.(Nederlands Woning Waarde Instituut). Wel zo prettig, want veel geldverstrekkers stellen een NWWI gevalideerd taxatierapport tegenwoordig verplicht. U bent er zeker van dat u van ons een deskundig, betrouwbaar én onafhankelijk oordeel in handen krijgt.

Taxatierapport nodig?
Heeft u een taxatierapport nodig voor:
  • een hypotheek bij aankoop van een nieuwe woning?
  • het verkrijgen van een financiering voor een verbouwing?
  • het oversluiten van uw hypotheek?
  • het verkrijgen van inzicht in de waarde van uw woning?
  • een waardebepaling van uw woning in verband met een echtscheiding?

Wij regelen dit graag voor u!
Maak een afspraak met één van onze taxateurs via 071-5132443 of stuur een e-mail naar info@boboudshoorn.nl.