Mijn favorieten

Senioren

Senioren
Net dat beetje extra aandacht
Wanneer u ouder wordt, komt er een moment dat u een keuze moet maken over uw woonsituatie. Wilt u in uw huidige woning blijven wonen? Dan zijn er wellicht aanpassingen in het huis nodig. Of wilt u juist naar een nieuwe woning verhuizen? Bij dit soort beslissingen gaat u niet over één nacht ijs. Dat vraagt om speciale aandacht. Het belangrijkste is dat u een woning heeft waar u nog lang en zonder zorgen zelfstandig kunt wonen. Bob Oudshoorn Makelaardij is gespecialiseerd in seniorenwoningen en helpt u graag bij het nemen van de juiste beslissing.

Kleine aanpassing, lang woonplezier
De keuze om in uw huidige woning te blijven of te verhuizen is een lastige. Ons advies hangt van een aantal factoren af. We luisteren naar uw zorgbehoefte en kijken naar uw woonsituatie. Vervolgens kijken we of uw huidige woning geschikt is om aan te passen of te verbouwen. Want met een aantal veranderingen in uw huis, kunt u wellicht nog jaren met plezier in uw eigen huis blijven wonen.

Op zoek naar een geschikte woning
Als verhuizen de beste optie is, gaan we voor u op zoek naar een geschikte woning die aan uw voorwaarden voldoet. We selecteren een aantal mogelijke woningen en leggen de opties aan u voor. Vervolgens gaan we graag voor u én met u op pad. Met de ervaring en de kennis die wij hebben, kunnen wij u een goed advies geven.

Wij helpen met een plek waar u zich thuis voelt
Wat een woning een geschikte woning voor senioren maakt, is voor iedereen anders. Goed luisteren naar uw wensen en behoeften staat bij ons daarom centraal. Het belangrijkste is dat u zich uiteindelijk veilig en thuis voelt. Heeft u daar hulp bij nodig? Wij gaan graag met u in gesprek en denken mee over de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek op het telefoonnummer 071-5132443.